EMWO Meble
+48 77 540 7847 sklep@emwomeble.pl
Ponad 2000 mebli dostępnych od ręki!
RODO

Klauzula informacyjna RODO

1 - Administratorem Twoich danych osobowych jest PPH LUZ s.c Szlagor Marek Szlagor Wojciech, Kołłątaja 8, 46-203 Kluczbork NIP: 7510000534


2 - Możesz się z nami skontaktować pod wskazany na stronie internetowej numer telefonu +48 77 540 7847  i za pomocą adresu email sklep@emwomeble.pl


3 - Dostęp to Twoich danych osobowych będą mieli tylko upoważnieni przez nas pracownicy, a przekazywane będą one tylko takim odbiorcom danych osobowych, z którymi podpisaliśmy stosowną umowę Powierzenia Danych Osobowych.


4 - Twoje dane osobowe będą przetwarzane tylko i wyłącznie do momentu zrealizowania celu, dla którego zostały zebrane. Jeśli zdecydujesz się na współpracę z nami, Twoje dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji zamówienia lub realizacji umowy o współpracy.
Podane przez Ciebie dane będziemy przetwarzać przez cały okres obowiązującej gwarancji na zakupione meble, bądź do czasu ustania wiążącej nas umowy współpracy.

5 - Kontaktując się z nami, jednocześnie wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych takich jak: imię, nazwisko, adres mailowy i telefon.


6 - W dowolnym momencie możesz cofnąć udzieloną zgodę na przetwarzanie danych osobowych, wystarczy, że nas o tym poinformujesz. Możesz to zrobić wysyłając list pocztą tradycyjną , lub na adres mailowy sklep@emwomebl.pl


7 - Masz również prawo do wglądu, usunięcia oraz modyfikacji swoich danych osobowych w tym celu napisz do nas na sklep@emwomeble.pl


8 - Jeśli ktoś naruszy bezpieczeństwo Twoich danych osobowych, pamiętaj, że przysługuje Ci prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (od 25 maja 2018 roku do Prezesa Urzędu Ochrony Danych)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium